Green Point

Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Ansamblu rezidential construit de un dezvoltator de top pe piata imobiliara din romania, acesta a finalizat cu succes peste 900 de apartamente in 10 blocuri. Astfel a creat comunitati unite de oameni ce se bucura de calitatea si seriozitatea oferita.

Conceptul din spatele celui mai nou proiect "Green Point" are la baza imbinarea modernului cu natura, astfel folosindu-se materiale si tehnologii eco-friendly. Pe langa acestea complexul urmeaza sa aiba numeroase spatii verzi si este poztionat langa unul dintre cele mai cunoscut parcuri din zona.

Amplasamentul este unul bine gandit, astfel este aproape de numeroasele puncte de interes ale zonei, statia de Metrou Costin Georgian se afla la o distanta de 7 minute de mers pe jos, tot in proximitate regasim: Mega Image, Parcul Morarilor, Hypermarket Cora, McDonald's si multe altele.

Imobilul are disponibile locuri de parcare supraterane cat si subterane, 2 lifturi silentioase, paza 24/7 din intregul complex.

Detalii Tehnice:

- Structura de rezistenta mixta alcatuita din diafragme si placi din beton armat.

- Fundatii de tip continuu (radier general) din beton armat.

- Peretii exteriori sunt pereti structurali din beton armat cu umplutură din zidărie de blocuri ceramice SOCERAM cu goluri verticale (30cm) “DUROTHERM”, finisati la interior cu sistem de placare placi de gips carton si vata minerala (pentru fonoizolatie).

-  Zidarie intre apartamente din BCA  de 20 cm.

- Termosistem din polistiren expandat de 15 cm grosime si vata minerala.

- Balcoane deschise cu balustrade din aluminiu si panouri de sticla.
 Tamplaria este din profil PVC, 6 camere, cu geam triplu termoizolant, laminat, cu deschidere oscilobatanta GEALAN-seria S8000.

Finisaje:

- Incalzire in pardoseala.

- Centrala termica Vaillant de 24 kw.

- Aparate de aer conditionat in fiecare camere.

- Bucatarie - Parchet Egger sau gresie Marrazzi si zugraveala lavabila.

- Baie - echipare completa, ceramice Marrazzi, baterii cromate, prize etanse.

- Usile de la intrare sunt de la Golden Doors.

- Usile interioare sunt de la Benatti de culoare alba.

Oferte in ansamblu
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%