Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Cu o varietate mare de locuinte si tipuri de apartamente, in cadrul Sofia Residence 6 puteti alege tipul de locuinta care vi se potriveste cel mai bine si care raspunde nevoilor dumneavoastra. Faza 1 a proiectului este vanduta integral, incepand astfel constructia Fazei 2 in aceeasi locatie.

Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile, fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona: Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, IKEA, Dedeman si Decathlon Pallady, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Totodatada statia de metrou Nicolae Teclu se afla la o distanta de aprox. 12 minute de mers pe jos.

Apartamente spatioase, cu 3 camere, 2 camere, studiouri sau garsoniere. Sofia Residence 6 – Faza 2 are 7 etaje si insumeaza 77 de apartamente. Locatarii din acest ansamblu rezidential vor putea beneficia de locuri de parcare la demisol si la parterul blocului.

Fie ca vorbim de garsoniere sau de apartamente cu doua sau trei camere, indiferente de etajul la care se afla locuinta, ansamblul ofera o serie de dotari de la furnizori autorizati ce includ în serviciile lor montajul si garania executiei si a produselor oferite.

Fiecare apartament are dotari de cea mai inalta calitate, ferestre cu o buna izolatie termica si fonica, obiecte sanitare montate in bai. Mai mult usile alese atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul apartamentelor sunt solide, menite sa ofere singuranta necesara viitotilor proprietari, iar aspectul este unul elegant si primitor.

Pozele afisate sunt cu primul bloc finalizat si vandut integral din proiect.

031-00.50.619