Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Ansamblu Rezidential pozitionat intr-o zona centrala, construit de un dezvoltator cu experienta in piata imobiliara.

Complexul este pozitionat pe Splaiul Unirii, aproape de statia de metrou Mihai Bravu (10 minute de mers pe jos), zona oferind un acces rapid catre centrul capitalei, Sun Plaza Mall si parcul Tineretului (15 minute). Tot in proximitate regasim: Statie STB - 2 minute, Lidl, Auchan, unitati de invatamant si spitalicesti. 

Structura de rezistenta compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si interioare sunt realizate din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Lift silentios in dotare. Supraveghere video 24/7 in tot complexul.

Imobilul are un regim de inaltime Ds.+P+6Er. si insumeaza un total de 74 de apartamente impartite in: apartamente cu 2 si 3 camere.

Finisaje si dotari:

- Centrala termica pentru fiecare apartament.

- Tamplarie PVC 5 camere.

- Obiecte sanitare ceramice in bai.

- Gresie si faianta de calitate premium.

- Parchet de 8mm.

- Cablare internet si televiziune.

La semnarea rezerarii se achita suma de 1000 Euro, diferenta avansului in functie de modalitatea de plata aleasa (25%,50%) se va achita la notariat in termen de 5 zile de la data semnarii contractului de rezervare, restul de plata urmand a se achita pana la data finalizarii proiectului.

031-00.50.619