Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

     Harmony Residence 2 este un proiect destinat persoanelor ce isi doresc o locuinta linistita, ce le poate oferi intimitatea dorita, departe de aglomeratia urbana. Imobilul are un regim de intaltime de P+2E+3Er, avand un total de 6 apartamente, pentru fiecare apartament fiind prevazute locuri de parcare subterana.

     Fiind un bloc de dimenisiuni relativ reduse, calitatea materialelor folosite si executia lucrarilor au fost atent monitorizate astfel viitorii proprietari se vor bucura de o constructie  incadrata in clasa premium.

     Blocul este pozitionat in zona Theodor Pallady avand in apropiere statia de metrou Nicolae Teclu, statii STB, Parcul Teilor, centrul comercial Pallady (Auchan, IKEA, Leroy Merlin, Jumbo, Metro, Lidl, Kaufland etc.), unitati de invatamant si spitalicesti.

     Structura de rezistenta a blocului este pe cadre de beton armat cu zidarie, atat interioara cat si exterioara, din caramida de tip Porotherm. Exteriorul este placat cu sisteme de termoizolație cu polistiren expandat de 10 cm, acoperisul si terasele locuintelor dispun de hidroizolatie.

     Apartamentele se vând complet finisate și branșate la toate utilitățile orașului. Fiecare apartament este contorizat individual.

     Dintre finisajele apartamentlor amintim: geamuri termopan cu profil PVC, incalzire in pardoseala, centrala temrica prin condensatie - 24 kw, obiecte ceramice in bai, gresie/faianta/parchet la alegere.

     Imobilul are un componenta 2 lifturi silentioase, unul pentru fiecare scara.

031-00.50.619