Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Next in Tower 2 este un proiect nou din zona Titan-Theodor Pallady, ce are un regim de intaltime de D+P+4E. Imobilul dispune de apartamente cu suprafete generoase si compartimentari ingenioase, acestea se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile sectorului 3, contorizarea fiind individuala.

Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente si in interiorul acestora sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Blocul dispune de lift silentios.

Imobilul despune de parcare subterana.

Finisajele apartamentelor se pot alege dintr-o gama variata ce se pune la dispozitia viitorilor clienti, acestea constau in:


Centrala termica de 24kw.
Geamuri termopan.
Parchet – gresie – faianta.
Obiecte ceramice in bai.
Aer conditionat.


In proximitatea complexului regasim statia de metrou Nicolae Teclu (10-12 minute de mers pe jos), centrul comercial Theodor Pallady (IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Kaufland, Leroy Merlin, Jumbo etc.), parc, scoala gimnaziala si restaurante.

Pretul unui loc de parcare subteran este de 5.500 Euro (TVA inclus).

031-00.50.619