Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Ideal Residence este unul dintre cele mai recente proiecte rezidențiale din zona Theodor Pallady, construit de un dezvoltator cu un portofoliu vast de imobile noi, satisfacand toate nevoile proprietarilor cu privire la avantajele unei locuințe contemporane.

Regimul de construire al imobilelor este ideal deoarece blocurile au o arhitectură deosebită, cu un regim de înălțime de P+3E+4R, ceea ce facilitează atât confortul, cât intimitatea și siguranța din întregul complex.

Ansamblul cuprinde 2 clădiri, avand în componență 40 de apartamente cu 2 și 3 camere, menite să vă aducă confortul dorit. Structura de rezistență a clădirilor este realizată din stâlpi, cadre și grinzi de beton armat, exteriorul este placat cu sisteme de termoizolație cu polistiren expandat de 10 cm, liftul este unul silențios și finisajele realizate sunt de cea mai bună calitate atât în interiorul apartamentelor cât și in zonele comune.

Apartamentele se vând complet finisate și branșate la toate utilitățile orașului. Fiecare apartament este contorizat individual.

În cadrul proiectului se vor amenaja și delimita cu atenție parcările locatarilor, aleile de acces vor fi iluminate nocturn, spațiile verzi vor fi amenajate și echipate modern.

Pe lângă poziția avantajoasă față de stația de metrou Nicolae Teclu, locația permite accesul rapid către Theodor Pallady, către toate insituțiile de învățământ și spitalicești din zonă, dar și către multiple centre comerciale: Mega-Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, IKEA, Leroy Merlin s.a.

Finisaje si dotari:

- tâmplărie PVC 5 camere, geamuri termopan Low-E 4 anotimpuri, cu feronerie ROTTO și glafuri exterioare PVC;

- gresie și faianță import;

- parchet laminat import Austria și Germania;

- uși interioare celulare cu pervaz dublu;

 - obiecte sanitare moderne ceramică;

 - centrală termică 24kw;

- calorifere oțel;

- ușă intrare antiefracție metalică.

Toate informatiile prezentate au scop informativ, pot suferi modificari si nu au caracter angajant pentru Star Construct sau pentru dezvoltatorul imobiliar. Ne rezervam dreptul de a aduce orice tip de modificare proiectului prezentat.

031-00.50.619