Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Oferta promotionala - loc de parcare subteran gratuit.Blocul are un regim de inaltime de P+3E si este amplasat la aproximativ 10-12 minute de statia de metrou Nicolae Teclu.

In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si IKEA.

Toate materialele folosite atat la structura constructiei, cat si la finisajele interioare sunt de cea mai bună calitate, alese cu grija si responsabilitate fata de siguranta si confortul clientilor nostri. Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat.

Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Lifturi silentioase in dotare.

Finisaje: centrala termica in condensare Immergas 24 kw, incalzire in pardoseala, tamplarie din profile PVC, marca Salamander - Usi de intrare metalica -  Usi interioare buget 700 de lei - gresie/faianta/parchet 50 lei/mp - obiecte ceramice in bai.

Apartamentele sunt bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale, fiind dotate cu centrala proprie si contoare individuale;

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.Direct Dezvoltator, fara comision !

031-00.50.619