Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

    Poem Residence Pallady va asteapta intr-o zona noua a orasului cu locuinte de calitate, care asigura un standard de viata ridicat si un nivel inalt de confort. Imobilul cuprinde 34 de apartamente si are un regim de inaltime D+P+3E+4R, demisolul fiind rezervat locurilor de parcare.

     In proximitatea complexului regasim statia de metrou Nicolae Teclu (10-12 minute de mers pe jos), centrul comercial Theodor Pallady (IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Kaufland, Leroy Merlin, Jumbo etc.), parc, scoala gimnaziala si restaurante.

  Suprafetele utile ale apartamentelor variaza de la 34 mp, in cazul garsonierelor, pana la 99 mp pentru apartamentele de 4 camere, la care se adauga balcoanele sau terasele aferente cu suprafete de pana la 88 mp. Apartamentele sunt concepute cu multa atentie la detalii, astfel incat fiecare client sa poata utiliza la maxim spatiile si sa le poata transforma in caminul mult visat. Acestea sunt modern compartimentate, functionale, cu bucatarii inchise si balcoane accesibile din camera de zi sau bucatarie.

  Fiecare locuinta este dotata cu centrala inviduala de apartament in condesare dimensionata suprafetelor fiecarui apartament, astfel incat sa asigure un consum cat mai redus si un randament ridicat.

   Din punct de vedere tehnic, fiecare material folosit este de inalta calitate, garantand durabilitatea si fiabilitatea. Imobilul este construit pe structura de beton si caramida tip porotherm, cu pereti exteriori si intre apartamente din caramida de 30 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm care va asigura cel mai bun conform termic atat in sezonul rece cat si in cel cald.

Finisaje interioare:


Usa metalica de intrare cu un grad ridicat de Securitate.
Gresie si faianta - Delta Studio.
Bai amenajate si mobilate de catre un designer de interior.
Tamplarie pvc minim 5 camere si geam termopan low-E.
Parchet laminat Egger sau Kronospan.
Usi de interior Porta Doors.
 Lift silentios 6 persoane.
Centrala termica in condensare pentru fiecare apartament.


Finisaje exterioare:


Termosistem cu polistiren expandat de 10 cm.
Iluminat ambiental cu senzor.
Sistem de supraveghere video in tot complexul.
Interfon.
Spatii verzi si alei pietonale.


Avansul minim este de 15% din valoarea apartamentului la semnarea antecontractului.

031-00.50.619