Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Ansamblul rezidential ofera pentru fiecare locuinta locuri de parcare situate la parterul cladirii sau in curtea interioara unde se gasesc si locurile de joaca pentru copii, zona de relaxare si spatiul verde.

Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile, fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona: Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, IKEA, Dedeman si Decathlon Pallady, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri. Totodatada in apropiere regasim si statia de metrou Nicolae Teclu si Parcul Teilor.

Fundatia este compusa dintr-un radier de beton armat, suprastructura este realizata in sistem tip cadre de beton armat, iar grinzile, stalpii, diaframele si planseele sunt realizate din beton armat.

Peretii exteriori si despartitori dintre apartamente sunt realizati din caramida termoizolanta tip Porotherm de 30 cm, iar cei interiori de compartimentare din zidarie tip Porotherm de 20 cm și de 11,5 cm.

Termoizolatie exterioara cu un strat de polistiren expandat EPS80 cu grosimea de 10 cm si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Pozele afisate reprezinta modele de finisaje, acestea au fost realizate in primul bloc finalizat din proiect.

Finisaje:


Usa intrare metalica Marca Mega Doors gama Premium.
Usi interior Porta Doors - model wenge alb.
Tamplarie exterioara Veka, gri antracit la exterior si alb la interior, geam tripan 4 seasons termoizolant in funcrie de fiecare anotimp si feronerie Roto NX cu capacitate crescuta de sustinere prin balamale de 120 kg.
Centrala termica in condensare de 24kw marca Immergaz.
Incalzire in pardoseala.
In bai va fi atat incalzire in pardoseala cat si un radiator tip portprosop.
Fiecare apartament va fi dotat cu un aparat de aer conditionat ce se va monta in living (580 Eur).
In cazul in care clientul doreste, se pot monta aparate de aer conditionat si in dormitor/dormitoare (580 Eur/buc).
Parchet/Gresie/Faianta diverse modele.


 

031-00.50.619