Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Odei Towers este un proiect atent realizat ce ii vizeaza pe cei ce sunt in cautarea unor standarde inalte in ceea ce privesc materialele folosite in locuinte la preturi avantajoase. Mixul dintre finisajele premium, locatie si designul modern, fac din Odei Towers unul dintre cele mai cautate complexuri rezidentiale din zona.

Proiectul are in componenta peste 200 de apartamente si garsoniere, cu dimensiuni generoase, inteligent compartimentate astfel incat viitorii proprietari se vor bucura la maxim de spatiul disponibil.

Complexul este pozitionat in zona Luica (Berceni), cu un acces rapid catre Grand Arena Mall (Carrefour, Decathlon, McDonald's, Selgros, Hornbach) dar si catre: Penny, MyAuchan, Piata Resita, gradinita/scoala, statii STB, banci etc.

Blocul este dotat cu ascensor Schindler de 6 persoane.

Zidaria este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior si intre apartamente si 15 cm la compartimentarile din interiorul apartamentelor. Termoizolatie exterioara de 10 cm. Tamplarie PVC cu geam termopan alb.

Finisaje: cetrala termica in condensatie pentru ficare apartament de 24 kw, obiecte sanitare ceramice in bai, parchet laminat, gresie si faianta din import, calorifere otel, usa de dintrare metalica, usi de interior calitate premium.

Pret parcare supraterana: 3000 Euro + TVA.

Pret parcare acoperita: 6000 Euro + TVA.

Avansul minim este de 5%.

Se accepta credit noua casa si ipotecar.

031-00.50.619