Habio Residence

Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Proiect nou din zona Theodor Pallady, axat pe spatii verzi si materiale eco friendly, ideal pentru cei care doresc sa se bucure de liniste si relaxare, evitand cotidianul.

Ansamblul va fi format din 90 de apartamente – garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere.

Proiectul este amplasat in zona Theodor Pallady, avand un acces rapid catre Autostrada A2 si Bulevardul Theodor Pallady.

Facilitati zonale:


Mijloace de transport in comun: Metrou Nicolae Teclu = 1,5km (15 minute de mers pe jos), Tramvaie nr. 23, 27, 40 = 1,5km.
Centre comerciale: Dedeman, IKEA , Auchan, Metro, Decathlon, Jumbo, Bulevardul Theodor Pallady 50, Sector 3 = 3,2km, Auchan, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 33A = 2,1km.
Parcuri: Parc IOR, Str. Liviu Rebreanu 7 = 3,8km, In curand un nou Parc in str. Bratarii.
Centre de invatamant: Scoala Gimnaziala Nr. 116, Strada Gura Ialomiței 20 = 1,3km, Gradinita 284, Bulevardul Basarabia 256 = 2,5km.


Specificatii tehnice:


Fundatie continua de tip radier din beton armat - betonul folosit are o clasa C30/37 atat in radierul constructiei cat si in elemente verticale si plansee -otelul beton utilizat in armare este de tip BST500S.
Zidaria s-a realizat cu blocuri ceramice (Kebe) de inalta calitate - exterioara si intre apartamente: porotherm 30cm, comp. interior: porotherm 11.5cm.
Izolarea este realizata cu polistiren expandat EPS 80 de 100 mm ecranat intre nivele cu vata bazaltica de 100 mm pentru confort termic, acustic, siguranta la incendiu si un impact redus asupra mediului inconjurator.
Tencuiala decorativa de exterior este rezistenta la apa, texturata, permeabila la vapori, rezistenta la fisuri si solicitari mecanice, protejeaza izolatia termica, durabila, usor de revopsit pentru a da in viitor cladirii un aer proaspat si a facilita intretinerea si repararea.
Inchiderile exterioare vor fi realizate din zidarie termoizolata cu termosistem de 10 cm grosime, clasa de reactie la foc B-s2, d0 finisate cu tencuiala decorativa de culoarea alba.
In zona soclului, pe o inaltime de 50 cm, peretii se vor placa cu termosistem din polistiren extrudat, clasa de reactie la foc B-s2, d0.
Fiecare corp va fi prevazut cu un ascensor Schindler.


Finisaje interioare:


Fiecare apartament este dotat cu incalzire in pardoseala.
Pereti tencuiti mecanizat, gletuiti si zugraviti in culoarea alb - Baumit.
Tavane imbracate in gips-carton marca Siniat.
Pardoselile in zona bailor vor fi realizate din placi ceramice tip gresie, in timp ce in zona holurilor, camerelor de zi, bucatariilor si dormitoarelor vor fi din parchet.
In bai se placheaza peretii cu faianta pana la inaltimea de 2,20 m, iar in bucatarie se placheaza in dimensiunea de 75cm de la blatul de lucru.
Balcoanele se hidroizoleaza, placheaza cu gresie rezistenta la inghet si vor fi dotate cu sifon de pardoseala.

Ferestrele si usile din balcoane sunt din PVC tip termopan cu geam Saint-Gobain Low-e, sticla cu protectie termica.


Usa antiefractie la intrare.


Usi interioare marca Pinum sau similar.


Baile se doteaza cu baterii tip Kludi si cu obiecte sanitare marca Cersanit sau similar.


Incalzirea se face cu centrala individuala pe gaz in condensatie (Ferolli) si se monteaza detector de gaz.


Se instaleaza traseele electrice cu conductor cupru izolat si tub de protectie.


Prize si intrerupatoare sunt marca Gewiss sau similar.


Se efectueaza traseul pentru aparat de aer conditionat atat alimentarea cu freon a unitatilor interioare cat si evacuarea condensului.Parcare Klaus supraterana (partea de sus): 5.000 euro + TVA 5%

Parcare Klaus acoperita (partea de jos): 6.500 euro + TVA 5%

Se accepta orice tip de credit - avansul minim este de 5% din valoarea apartamentului, in termen de 5 zile de la semnarea rezervarii. 

Oferte in ansamblu
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
vanzare - Comision 0%
  • 3
  • 2
  • 192