STAR REZIDENTIAL NERVA TRAIAN

STAR REZIDENTIAL NERVA TRAIAN este un proiect rezidential nou, cu un regim de inaltime 2S+P+11E+2R, aflat in centrul orasului, foarte aproape de statia de metrou Timpuri Noi si  statiile RATB din zona (tramvai, autobuz). Zona va ofera un confort deosebit, datorita amplasarii in imediata apropiere a tot ceea ce inseamna viata citadina: - centre comerciale: Unirea Shopping Mall, Bucharest Mall, Sun Plaza, Auchan Vitan, Kaufland Mihai Bravu, Piata Agroalimentara Norilor; - parcuri: Parcul Tineretului, Parcul Natural Vacaresti, Parcul Carol, Parcul IOR; - centre de recreere: Sala Polivalenta, Daimon Club, World Class; - unitati de invatamant de toate gradele.

Structura de rezistenta a imobilului se realizează în conformitate cu cele mai stricte cerințe și standarde în vigoare privind calitatea și rezistența la seism conform noului cod seismic emis P 100-1/2013, din beton armat de cea mai bună calitate cu certificate ISO pentru grinzi, stâlpi și plăci de separare, iar închiderile pereților se realizează cu cărămidă Porotherm atât la exterior, cât și la interior, peste care se va aplica întreg termosistemul de anvelopare termică de ultimă generație. 

Apartamentele disponibile au 2, 3 sau 4 camere, sunt spatioase si luminoase, decomandate si foarte bine compartimentate, se vand  bransate  la toate utilitatile sectorului 3 (energie electrica, apa, canalizare  si gaze naturale), care sunt contorizate individual.

Gradul ridicat de finisare interioara, precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare aduc un plus in alegerea acestor apartamente. Imobilul este dotat cu 2 lifturi, interfon, parcare subterana si supraterana, iar dintre finisaje amintim :

tamplarie PVC Rehau cu geam low-e
usa de exterior metalica
usi interior de cea mai buna calitate
centrala termica si calorifere
obiecte sanitare moderne in bai
gresie, faianta, parchet


Pentru alte detalii si informatii privind apartamentele disponibile, echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie!