NEW WORLD RESIDENCE LUICA

SOLD OUT 

Vezi cel mai nou proiect al Dezvoltatorului imobiliar - NEW WORLD DELTA VACARESTI

New World Residence Luicã este unul dintre cele mai bine compartimentate ansambluri rezidențiale din zona de sud a Bucureștiului. Acesta dispune de apartamente decomandate cu bucătării separate și spațioase, terase cu lățimea maximă de 1,80 metri, spații generoase pentru depozitare, precum și parcări subterane și supraterane.

Parterul primei clădiri este format din spații comerciale cu destinație mixtă, iar în incinta ansamblului rezidențial va fi amenajat și un loc de joacă pentru copii.

Terenul pe care este dezvoltat acest ansamblu rezidențial are o suprafață de 5200 mp. Accesul la mijloacele de transport în comun se realizează facil, stația de RATB fiind amplasată chiar în fața ansamblului.

Fiecare apartament se vinde complet finisat, branșat la toate utilitățile sectorului 4 și contorizat individual. Dezvoltatorii ansamblului rezidențial New World Residence Luică oferă clienților posibilitatea de personalizare a locuinței achiziționate prin alegerea finisajelor de interior dintr-o gamă generoasă de modele și culori, dacă rezervarea se face din timp.

Structura imobilelor din cadrul ansamblului rezidențial se realizează în conformitate cu cele mai stricte cerințe și standarde în vigoare privind calitatea și rezistența la seism conform noului cod seismic emis în 2013, din beton armat de cea mai bună calitate cu certificate ISO pentru grinzi, stâlpi și plăci de separare, iar închiderile pereților se realizează cu cărămidă Porotherm atât la exterior, cât și la interior, peste care se va aplica întreg termosistemul de anvelopare termică de ultimă generație. 

 
Finisaje si dotari:

centrală termică proprie de apartament 24 kw Romstal
calorifere în fiecare cameră Romstal
tâmplărie PVC 5 camere cu geam termopan 4 seasons Low-E Rehau
glafuri interioare și exterioare
gresie și faianță import Spania
parchet import Germania
obiecte sanitare în băi Romstal
uși de interior Mega Door
ușă metalică antiefracție Mega Door
granit pe casa scării și spațiile comune
prize și întrerupătoare LeGrand
supraveghere video
lift silențios
interfon / video-interfon
vopsea lavabilă