ANSAMBLUL STAR REZIDENTIAL LUICA

STAR REZIDENTIAL LUICA este un ansamblu de locuinte nou care pune accent pe spatiu si confort!

Ansamblul nostru rezidential este format din 2 cladiri cu regim de inaltime de D+P+2E+M, cu structura pe cadre din beton armat si cu zidarie din caramida  Porotherm de 30 cm grosime, eficienta energetic !

Din punct de vedere al termoizolatiei, s-a folosit polistiren expandat de 10cm.

STAR REZIDENTIAL LUICA este construit in sectorul  4, situat in apropierea statiilor de tramvai si de autobuz si este foarte aproape de Piata Sudului, o zona foarte cunoscuta a Bucurestiului si de statia de metrou Brancoveanu.

Ansamblul STAR REZIDENTIAL LUICA este realizat folosind sisteme moderne de constructie ( sisteme de cofrare de prima clasa). Blocurile sunt construite din beton si fier de cea mai buna calitate,  iar fundatiile sunt continue pentru fiecare bloc.

Parcari special amenajate, bariera, monitorizare video,lift silentios. Dispunem de 72 de unitati pentru vanzare care sunt compuse din garsoniere si apartamente decomandate cu 2 camere. Beneficiati de o curte interioara si foarte multe avantaje la cumpararea unui imobil din acest complex rezidential. Rezervarea din timp a unui apartament va ofera posibilitatea personalizarii unor finisaje interioare dupa gusturile si nevoile fiecarui client (in limita bugetului stabilit de comun acord ).

Costuri mici de intretinere, cu bai complet finisate si echipate intr-o varietate mare de culori, contorizare individuala pentru electricitate, gaz, caldura, apa calda si apa rece. Bucatariile sunt complet finisate si echipate cu centrala termica de 24KW.

Pentru partile comune ale imobilului, dezvoltatorul a prevazut finisaje deosebite din care mentionam: placari cu gresie de cea mai buna calitate (import Spania ) si mana curenta inox, lift silentios, iar accesul in imobil se va face cu ajutorul unui sistem modern de interfonie cu dispozitive montate in fiecare apartament. De asemenea imobilul este dotat cu un sistem de paratraznet de ultima generatie, dar si cu un sistem de monitorizare video.

Apartamentele din acest complex rezidential dispun de finisaje si dotari de cea mai buna calitate: structura de beton armat, izolatie termica formata din caramida Porotherm si polistiren de 10 cm,certificat cu clasa energetica A,centrale termice cu termostate wireless pentru un consum optim, tamplarie PVC GEALAN 6 camere cu geamuri 4seasons,  usa intrare metalica antiefractie, bai complet utilate, pardoseli de parchet sigresie, usi interior celulare. Bucatariile sunt complet finisate si echipate cu centrala termica. Fiecare imobil va fi personalizat in functie de cerintele clientului pentru ca in final sa cumparati  exact ceea ce va doriti.