Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

     Al 7-lea proiect din seria Titan Sun Park în care dezvoltatorul a aplicat experiența vastă pe care o deține în sfera imobiliară, acesta având în portofoliu 6 proiecte mari finalizate, ce au însumat câteva sute de unități locative. Mixul dintre tehnologiile moderne și materialele calitative ce au fost folosite pentru construcția complexului conferă viitorilor proprietari un cămin inteligent compartimentat, cu numeroase avantaje și la un preț accesibil.

    Imobilul are un regim de înălțime P+6E+7R, este împărțit pe 3 scări, ce conțin în total 288 de locuințe individuale (studiouri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere). 

    Ansamblul dispune de parcări supraterane și monitorizare video 24/7.

    Structura de rezistență este alcătuită din stâlpi și diafragme de beton armat, pentru a conferi o siguranță crescută, cărămidă Porotherm de 24,5 cm între apartamente, aceasta diminuând semnificativ zgomotul. Între etaje este folosită o placă armată de 15 cm, înălțimea acesteia fiind de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili. Izolația exterioară este realizată din polistiren expandat de 10 cm, tâmplăria PVC Gealan 6 camere cu geam tripan.

    Poziționarea conferă un acces rapid către A2 (Autostrada Soarelui), centrul comercial Theodor Pallady, ce are în componență numeroase magazine precum: IKEA, Auchan, Metro, Jumbo, Leroy Merlin, Decathlon s.a., dar și către stația de metrou Nicolae Teclu (800 de metri).

   Finisajele utilizate conferă o perspectivă unică în ceea ce privește amenajarea interioară, fiind folosite numai materiale de cea mai bună calitate. Dacă achiziționarea apartamenului se realizează din timp, finisajele se pot personaliza.

Dotări și utilități: branșament la gaze, apă + canalizare, curent electric, centrală termică Immergas 24 kw, instalație din PPR (polipropilenă - rezistentă la temperaturi ridicate), calorifere din oțel, instalații sanitare Romstal, interfon, internet și televiziune RCS & RDS.

Se acceptă orice tip de credit.

Prețul de achiziție al locurilor de parcare este:


Parcare neacoperita - 4.900 Euro (TVA 19% inclus).
Parcare acoperita - 10.000 Euro (TVA 19% inclus). 

031-00.50.619