STAR REZIDENTIAL OZANA 3

Descriere ansamblu

     Ansamblul rezidential STAR REZIDENTIAL OZANA 3 este un proiect rezidential nou, aflat intr-o zona  noua a sectorului 3 din Bucuresti, in plina ascensiune si dezvoltare.  STAR REZIDENTIAL OZANA 3 îți aduce și confortul unui amplasament accesibil, în proximitatea căruia vei gasi școli, grădinițe, after-school, supermarket-uri, mall-uri, piețe, magazine de construcții și bricolaj. Ansamblul ofera noilor proprietari accesul usor si rapid la Bdul. Theodor Pallady si Bdul. 1 Decembrie, unde se afla statii de metrou, iar ca alternative exista si celelalte mijloace de transport in comun care fac legatura cu toate zonele de interes ale capitalei : RATB 23; 27; 40; N111.

     Ansamblul este format din blocuri în regim de S+P+4 E, cu câte 30 de apartamente în fiecare bloc: 5 garsoniere, 15 apartamente cu 2 camere și 10 cu 3 camere. Acestea sunt dispuse câte 6 pe fiecare nivel al blocului. 

     Structura de rezistenta a imobilelor se realizează în conformitate cu cele mai stricte cerințe și standarde în vigoare privind calitatea și rezistența la seism conform noului cod seismic emis P 100-1/2013, din beton armat de cea mai bună calitate cu certificate ISO pentru grinzi, stâlpi și plăci de separare, iar închiderile pereților se realizează cu cărămidă Porotherm atât la exterior, cât și la interior, peste care se va aplica întreg termosistemul de anvelopare termică de ultimă generație. 

     Apartamentele disponibile sunt spatioase si luminoase, decomandate si foarte bine compartimentate, se vand  bransate  la toate utilitatile sectorului 3 (energie electrica, apa, canalizare  si gaze naturale), care sunt contorizate individual.

     Gradul ridicat de finisare interioara, precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare aduc un plus in alegerea acestor apartamente. Imobilul este dotat cu lift panoramic, interfon, parcare subterana si supraterana, boxe la subsol iar dintre finisaje amintim :

          - tamplarie PVC Rehau cu geam low-e

          - usa de exterior metalica

          - usi interior de cea mai buna calitate

          - centrala termica si calorifere

         - obiecte sanitare moderne in bai

         - gresie, faianta, parchet

     Fiecare imobil va fi personalizat in functie de cerintele clientului pentru ca in final sa cumparati  exact ceea ce va doriti.

Tipuri de apartamente

  Schita Zona Camere Bai Etaj Suprafata Pret EURO Status
  Ozana 1 1 P,1, 2, 3, 4 37 37.000 Vandut
  Ozana 2 1 P,1, 2, 3, 4 59 55.290 Vandut
  Ozana 3 1 P,1, 2, 3, 4 91 83.900 Vandut