Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

     Proiectul Risen Residence este pozitionat in zona Theodor Pallady, aproape de principalele puncte de interes ale zonei, statia de metrou Nicolae Teclu si centrul comercial Theodor Pallady (IKEA, Auchan, Kaufland, Lidl, Metro, Leroy Merlin, Jumbo, etc.) se afla la doar 10 minute de mers pe jos fata de imobil.

     Cladirea se diferentiaza de alte proprietati din zona prin unicitatea aspectului modern si a finisajelor atent alese.

     Structura de rezistenta este din beton armat, respectand cele mai exigente normative. Fundatia este de tip radier general cu grosime de 1 m. Infrastructura si Suprastructura sunt proiectate si executate cu un nod central si diafragme din beton aramat. Zidaria este realizata din caramida tip Porotherm atat la exterior cat si la interior. Termosistem – poliester expandat de 10cm la exterior.

     Finisajele se pot alege in limita unui buget prestabilit (50lei/mp – gresie – faianta – parchet, 700 de lei pentru usile de interior) de la furnizorii selectati. Daca se doresc alte finisaje decat cele din portofoliul pus la dispozitie, viitorii clienti se ocupa de receptia si montarea acestora.

     Finisaje disponibile:


Centrala termica de apartament 24kw.
Parchet multistratificat.
Gresie – faianta.
Obiecte ceramice in bai.
Usa metalica la intrare.
Usi de interior pal celular.
Termopane Salamander cu tamplarie PVC.
Calorifere de otel, portprosop in bai.
Terasele si balcoanele dispun de pardoseli ceramice, balustrade de sticla securizata, mana profil otel/aluminiu si/sau pereti din beton cu tencuiala decorativa, hidroizolatie membrana 2 straturi de 3 mm.


     Blocul dispune de parcare supraterana (5.500 Euro TVA 19% inclus) si subterana (9.500 Euro TVA 19% inclus), lift Schindler si are un regim de inaltime - S+P+4E+5Er.

031-00.50.619