Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Primus Residence este un ansamblu nou din zona Theodor Pallady, locatie ce se afla in plina dezvoltare imobiliara. Pozitionarea este una strategica, acesta aflandu-se aproape de punctele de interes ale zonei, avand in proximitate Centrul Comercial Theodor Pallady (IKEA, Auchan, Jumbo, Metro, Kaufland, Lidl, Dedeman, Leroy Merlin etc.) dar si statia de metrou Nicolae Teclu.

Blocul are un regim de intaltime P+4e si este compus din garsoniere, apartamente de tip studio, apartamente de 2-3 camere si penthouse-uri de 3-4 camere, cu scari interioare si terase generoase.

Cladirea v-a fi realizata din cadre de beton armat monolit, iar compartimentarile interioare si peretii exteriori din caramida de calitate. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior.

Finisaje:

- Incalzire in pardoseala.

- Centrala termica de apartament 24kw.

- Tamplarie Salamander cu geam tripan.

- Gresie/faianta – import Spania, Italia.

- Parchet – import Germania.

- Obiecte ceramice in bai.

Apartamentele vor fi bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv.

Imobilul are in componenta atat locuri de parcare subterane cat si supraterane.

031-00.50.619