Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Prestige Residence este un proiect nou din zona Titan-Theodor Pallady, ce are un regim de intaltime de D+P+5E. Imobilul dispune de apartamente cu compartimentari ingenioase, acestea se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile sectorului 3, contorizarea fiind individuala.

In proximitatea zonelor de interes, noul proiect ofera accesul la mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobila si bricolaj: IKEA, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Metro, Auchan, Kaufland si Lidl; magazine de articole sportive si jucarii: Decathlon si Jumbo. Totodata imobilul se afla la mica distanta fata de statia de metrou Nicolae Teclu.

Structura de rezistenta este din beton armat, respectand cele mai exigente normative. Zidaria este realizata din caramida tip Porotherm atat la exterior cat si la interior. Termosistem – poliester expandat de 10cm la exterior.

 Finisaje disponibile:


Centrala termica de apartament 24kw.
Parchet multistratificat.
Gresie si faianta import.
Obiecte ceramice in bai.
Usa metalica la intrare.
Usi de interior pal celular.
Termopane cu tamplarie PVC.
Calorifere de otel, portprosop in bai.


 Avans 15% - se accepta credit ipotecar. 

Pentru apartamentele de la parter si ultimul etaj de accepta Credit Noua Casa (avans minim 5%).

031-00.50.619