Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

   Kappa Villas este un ansamblu rezidențial format din 13 vile foarte bine compartimentate, cu suprafețe generoas, curte privată și loc amenajat pentru parcare.

   Dezvoltatorul este în prezent la al cinsprezecelea proiect imobiliar, 12 imobile în zona Brâncoveanu (sector 4) și 2 în zona Prelungirea Ghencea (sector 5). Primele 13 sunt date în folosință, în ele locuind peste 400 de familii mulțumite de alegerea făcută.

   Terenul ales pentru Kappa Villas este ideal poziționat într-o zonă dedicată exclusiv vilelor, fără riscul de a apărea construcții cu regim de înălțime în vecinătate.

   Toate branșamentele de utiliăți se for face la rețeaua orașului (apă, canalizare, curent, gaze), iar vilele vor fi contorizate individual. Mijloacele de transport în comun sunt doar la câteva minute de mers pe jos.

   Structura de rezistență a imobilelor este din beton armat, iar toate compartimentările sunt efectuate cu cărămidă Porotherm. Pentru o mai bună izolare termică, la exterior s-a folosit polistiren expandat de 10 cm.

   Finisaje si dotări:

- Tâmplărie din profil PVC cu geam tripan Salamander.

- Usă de intrare metalică antiefracție.

- Centrală termică în condensare Buderus / Vaillant.

- Buget generos pentru finisaje (uși interior, parchet, gresie, faianță, obiecte sanitare).

- Loc de parcare amenajat cu pavele.

- Curte privată amenajată cu gazon.

   Avansul minim este de 15%.

Oferte in ansamblu
vanzare - Comision 0%
  • 5
  • 3
  • 138
vanzare - Comision 0%
  • 5
  • 3
  • 138
031-00.50.619