Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

     Dezvoltatorul imobiliar HILS a devenit un reper al profesionalismului, cu o echipa ce are peste 17 ani de experienta pe piata imobiliara din Romania, creand un nou standard de confort si eleganta.

     Design si constructii moderne, apartamente foarte bine compartimentate, preturi accesibile si amplasare avantajoasa fata de mijloacele de transport. Acestea sunt doar o parte din avantajele celor peste 6.500 de unitati construite în Bucuresti.

     Situate la doar 700 de metri de statia de metrou Nicolae Teclu si vis-a-vis de o zona comerciala aflata in plina expansiune, cele 8 blocuri care formeaza complexul HILS Brauner fac parte din noua zona de dezvoltare a Bucurestiului.

   Situat in zona Theodor Pallady, ansamblul rezidential HILS Brauner se bucura de o locatie avantajoasa. In proximitatea zonelor de interes, noul proiect ofera accesul la mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobila si bricolaj: IKEA, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Metro, Auchan, Kaufland si Lidl; magazine de articole sportive si jucarii: Decathlon si Jumbo.

     Ansamblul Rezidential HILS Brauner este format din 8 blocuri, totalizand 1336 apartamente Sector 3, impartite in mai multe variante de compartimentare.

     In acest moment, sunt scoase la vanzare 358 apartamente in blocurile 1 si 2, grupate astfel:


118 garsoniere
162 apartamente de 2 camere
78 apartamente de 3 camere


HILS Brauner dispune de un bloc de parcari care cuprinde demisol, parter, 8 etaje si terasa. Astfel, fiecare va beneficia de propriul sau loc achizitionat.

Compartimentarile, fie intre doua apartamente, fie intre un apartament si spatiile comune, vor fi realizate din diafragme si zidarie de caramida (tip Porotherm).

Finisaje:


Tamplarie din profile PVC, marca GEALAN – Germania, seria S 8000 IQ, hexacamerale cu adancime de montaj (latime profil) de 74 mm.
Usi de intrare Pinum Blindo 2 cu structura metalica de culoare negru/gri, panouri melaminate de culoare Stejar/Rovere Grafite cu grosimea 10mm.
Usi interioare Pinum SARA H, foaie de usa pe structura celulara cu structura perimetrala din lemn si cu panouri din MDF vopsit alb.
Placaje ceramice SALONI:

• faianta rectificata, cu grosime de 9.5 mm din gamele Nebula, Akros, Way, Sunset;

• gresie rectificata, cu grosime de 10.5-10.9 mm din gamele Proyeccion, Mythos, Way, Vancouver.
Pardoseli din dormitoare si living finisate cu parchet laminat Kaindl Classic Touch 8 mm, 37843 AT Stejar Palena.
Baterii pentru lavoar, cada si dus Ideal Standard – colectia Simplicity.
Obiecte sanitare: lavoar Ideal Standard – colecția Eurovit Plus, vas WC Ideal Standard – colectia Esedra si cada din acril Ideal Standard – colectia Simplicity.


     Lifturi KONE Monospace 300DX, 8 persoane/630 kg, cabina Hermes Inox, conexiune voce si date prin 3G (Kone Remote Monitoring), videointerfon BELLCOME, brand international al ELECTRA Grup, si supraveghere video.

031-00.50.619