Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Codrea Residence este un proict nou din zona Theodor Pallady, construit de un dezvoltator ce are in spate numeroase proiecte finalizate cu succes.

Imobilul este situate in zona Theodor Pallady, conferind astfel un acces usor catre zona Titan si Autostrada Soarelui. In apropiere regasim statia de metrou Nicolae Teclu (15 minute de mers pe jos) dar si centrul comercial Theodor Pallady, ce are in componenta magazine precum: IKEA, Metro, Auchan, Jumbo, Leroy Merlin, Kaufland si multe altele. 

Structura de rezistenta a cladirii este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare sunt realizate din caramida Porotherme de 30 cm iar la compartimentarile interioare este folosit acelasi tip de caramida de 11.5 cm. Izolatie termica exterioara cu plistiren de 10 cm si tencuiala mecanizata.

Finisaje:


Parchet, gresie, faianta, usi de interior - buget generos.
Obiecte sanitare ceramice in bai.
Usa metalica la intrare.
Centrala termica de 24 kw Immergas.
Geamuri termopan albe - Reiner 5 camere.


Partile comune - blaustrada de stricla pe casa scarii, lift silentios, parcare supraterana dar si un numar limitat de locuri de parcare acoperite, posibilitatea achizitionarii unei boxe.

031-00.50.619