Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Descriere ansamblu

Brandul Caisului Residence a ajuns la al 3-lea proiect din portofoliu, și a început în februarie 2021 construcția ansamblului rezidențial din Theodor Pallady, lângă stația de metrou Nicolae Teclu, Sector 3, Bucuresti. Caisului Residence 3 conține 3 blocuri, având regimul de înălțime de P+7+8 (retras), cu un total de 221 de apartamente, împărțite astfel:


72 de garsoniere,
114 apartamente cu 2 camere,
35 de apartamente cu 3 camere.


Imobilul este amplasat la aproximativ 7 minute de mers pe jos față de stația de metrou Nicolae Teclu și de mijloacele de transport în comun STB - tramvai și autobuz. În proximitate găsim: grădinițe, școli, parcuri, magazine și hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan și Iris Mall.

Sistemul constructiv (corpurile A, B și C) are infrastructura de tip cutie rigidă formată din radier, pereți structurali din beton armat pe contur și planșeu peste demisol, iar suprastructura este dintr-un sistem compus de pereți structurali cuplați din beton armat. Pereții interiori sunt din BCA de calitate, cu un coeficient mărit pentru izolație fonică și termică.

Fiecare apartament este branșat individual la toate utilitățile (gaze, apă, canalizare și curent electric) și se vinde la cheie cu următoarele finisaje de calitate: parchet laminat, gresie, faianță, uși de interior etc. Centrala termică este individuală, pentru fiecare locuință, iar încălzirea este prin pardoseală, oferind un confort sporit.

Ansamblul oferă 144 locuri de parcare la nivelul solului și 77 locuri de parcare simple (acoperite) la nivelul demisolului.

031-00.50.619